Monday, March 25, 2013

The Top 5 Things I Love About Spring

1. More time spent outside. Whether I'm taking a walk, gardening or enjoying a drink in my backyard, I'm just happy to be outside.
 
 
2. Spring Flowers! Especially tulips. We have a TON in our garden this year and I get happy every time I look outside. And now, I know a trick about how to keep them from getting droopy after they are cut. This picture was taken 3 days after I put them in their vase. I'll share my secret later this week!

 
3. Decorating our backyard. Every year, I get excited about incorporating new colors into our outdoor decor. With all the flowers we are growing this year, our yards have more color than ever before.

 
4. Spring blossoms. When our trees look like this, I can't help but snap a pic.

 
5. Weekend Getaways. A Spring weekend getaway is the best kind! With wildflowers in bloom and the weather just right, there are so many opportunities to hop out of the car to enjoy the scenery.
 
 
What are your favorite things about Spring?
 

42 comments:

 1. I have to say, I love that the days get longer. I need my sunlight! I'm also looking forward to blossoms.

  ReplyDelete
 2. YES! Longer days are awesome. I love being able to spend more time outside.

  ReplyDelete
 3. What a lovely blog you have here:) Do you have bloglovin to follow with??

  Check out my blog...If you want some cute Swedish decor inspiration:)

  Have a grea weekend dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

  ReplyDelete
 4. Thanks for stopping by, Maria! You can follow with Google Friend Connect, located in the right column.

  ReplyDelete
 5. Một trong những việc đáng tiếc và không thể đoán trước của chủ nhà trong trang tri noi that và bảo dưỡng và khắc phục nhà thời khủng hoảng là giá nguyên liệu xây dựng, thuê các nhà thầu biến động thất thường. Vấn đề này thường xảy ra ngạc nhiên và phải được xử lý một cách nhanh chóng ví như không sẽ tiêu tốn không ít tiền, nhiều tổ ấm thì phải dừng lại lúc công trình đang dang dở vì giá thành đã cạn. do go noi that phong khach được nhiều gia đình sử dụng trong tô điểm không bởi chỉ vì giá cả thông minh mà chất lượng đi kèm cũng chẳng hề thua sút bất kì tuyệt tác đồ dùng trong nhà nào do go noi that phong ngu , do go that nha bep cũng không còn quá xa vời với những hộ dân có mức thu nhập trung bình như trước đây. gia cong sat , sat my thuat , gia cong inox thổi một luồng gió mới vào ngân hàng đồ đồ đạc giúp người dân có nhiều sự lựa chọn hơn. bang hieu , logo , poster , gian hang hoi cho , cong chao su kien , giúp sức trong ngành su kien quang cao khiến người dân đối mặt với thời buổi giá cả leo thang một cách nhẹ nhàng và lạc quan hơn

  ReplyDelete